CE El Catllar – CF Gavà: Necessitat de victòria

Els blaugranes visiten els tarragonins amb la necessitat imperiosa de guanyar per part dels dos conjunts. 

Imatge de l’últim Gavà – El Catllar (4-3) | Foto: Isaac Fandos

No val a badar. Enguany, la competició a Primera Catalana no dóna treva, i si un equip vol estar entre els quatre primers per jugar la fase d’ascens, necessita començar a sumar punts com més aviat millor. Amb aquesta ambició viatja el Gavà fins a El Catllar, on es trobarà també amb un equip que vol guanyar després de caure a la jornada inaugural.

Després del primer partit de lliga, el Gavà de Jorge Sánchez va deixar certeses i dubtes a parts iguals. Per una banda, el joc de l’equip va ser prou positiu (la derrota no va ser el resultat més just), però també és cert que a La Bòbila no es poden escapar més punts. L’estadi blaugrana ha d’esdevenir un fortí des del primer moment.

Fabra, líder defensiu | Foto: Laia Inés

El matx de la setmana passada va estar marcat per jugades molt puntuals, la majoria d’elles sortint creu pels blaugranes. Especialment importants van ser el gol anul·lat per «fora de joc» de Riki (les imatges oferides pels companys del Marcador Gavà van demostrar que no ho era), i els penals: l’assenyalat a l’àrea local per falta de Fabra a Contreras, i el no assenyalat a la visitant de Valldosera sobre Víctor Márquez.

En qualsevol cas, tant el cos tècnic com els jugadors han deixat clar a la prèvia de l’encontre que no hi ha temps per a lamentacions, i que volen sumar els tres punts de la seva visita a El Catllar. El partit, a més, ha de mostrar el primer golejador oficial de la temporada 20-21 dels blaugranes.

Xesc vol ser el primer golejador oficial del Gavà 20-21 | Foto: Laia Inés

A la pretemporada, els gavanencs només van estar un partit sense marcar, per la qual cosa es pressuposa que els blaugranes tindran entre cella i cella perforar la porteria local. La tornada del capità Quiles, després de perdre’s el partit inaugural, és tota una assegurança de desequilibri a la parcel·la ofensiva.

De cara al partit contra El Catllar, Jorge Sánchez no podrà disposar d’Adrián Pérez, Robert i Víctor Márquez.

 

El rival: CE El Catllar

Els blaugranes s’enfrontaran diumenge a un rival que ha començat la lliga de la mateixa forma que els nostres, amb una derrota. En aquest cas, els rivals del cap de setmana van perdre per la mínima al camp del Vista Alegre (2-1).

De la mateixa forma que ha succeït amb el Gavà, encara que de forma més accentuada, El Catllar ha patit aquest estiu una profunda renovació. Començant des del més a dalt possible, amb el relleu a la presidència, ara dirigida per Cesc Armengol (qui va jugar el partit de la passada temporada entre els dos conjunts).

El Catllar va caure 2-1 a Vista Alegre | Foto: CE El Catllar

Al terreny de joc també s’han produït molts canvis. El tècnic Álex González ha deixat pas a Isaac Fernández, mentre que a l’apartat de jugadors només hi ha dues continuïtats respecte a la passada temporada. Per tant, un bloc molt nou que encara continua intentant conjuntar-se, més encara tenint en compte que van haver de retallar la seva pretemporada a causa d’un positiu per COVID.

Pel que respecta als precedents, tots dos conjunts només han disputat un partit oficial a la seva història: el 4-3 de la passada temporada a La Bòbila.