Atlètic Lleida – CF Gavà: Visita a un dels ‘cocos’

L’equip de Juanjo Carricondo viatjarà fins a Lleida per a jugar la tercera jornada contra un dels favorits a l’ascens

El capità liderarà a l’equip en un nou matx | Foto: Havok Gavà

La Lliga no s’atura i el Gavà vol tornar a sumar a punts. Més encara tenint en compte dos factors: la setmana passada es va perdre a casa contra l’Alcarràs, i la setmana següent serà de descans, i per tant anar-se’n amb un triomf seria un gran reforç de moral per a dues setmanes sense competició oficial.

La derrota contra l’Alcarràs (0-1) no ha de fer res més que tornar a esperonar a l’equip, que ja sap el que és superar al Vilanova a domicili, a la jornada inaugural (1-2), demostrant que és capaç de guanyar a qualsevol.

El tècnic blaugrana vol tornar a sumar | Foto: Havok Gavà

L’últim partit dels gavanencs va tornar a demostrar l’estil de joc dels de Juanjo Carricondo, als qui només va faltar el gol. De fet, tant amb 0-0 com amb 0-1, els blaugranes van tenir oportunitats, però els hi va mancar l’encert que van tenir a Vilanova.

En principi, s’espera que aquest partit tingui poc a veure amb el vist contra l’Alcarràs, en el que els blaugranes van protagonitzar un monòleg amb la pilota, davant un equip que buscava esperar i contragolpejar. En aquest sentit, el guió pot afavorir més als blaugranes, així com als espectadors per a gaudir d’un partit molt atractiu.

El desequilibri de Ferran ha de ser clau al terç final | Foto: Havok Gavà

De cara al partit contra l’Atlètic Lleida, Carricondo recupera a Víctor García, que es va perdre el darrer partit per sanció.

 

El rival: Atlètic Lleida

Si hi ha una plantilla al grup que pugui espantar per a la seva quantitat de jugadors de qualitat, aquesta és, sens dubte, la del nou Atlètic Lleida. L’equip de la província lleidatana és l’hereu de l’EFAC Almacelles, que va desaparèixer com a entitat pel naixement d’aquest Atlètic Lleida.

Al comandament d’aquesta gran plantilla està Josep Maria Turull, igual que Juanjo Carricondo, un entrenador que es caracteritza per fer jugar sempre un futbol molt associatiu als seus equips. De fet, aquesta ha estat la senya d’identitat del Mollerussa en els darrers anys, equip que va entrenar i del que va fitxar fins a 7 jugadors.

Imatge del partit entre l’Atlètic Lleida i l’Alcarràs | Foto: Havok Gavà

A la nòmina de jugadors hi podrien destacar molts, com per exemple el porter Joan Marc (sempre fent gran paper en els partits contra el Gavà), Joel Chiné, Roger Canadell (autor del gol del Mollerussa al darrer triomf a La Bòbila) o Marc Soldevila. Aquests són quatre dels molts jugadors de contrastat nivell que tenen els qui seran locals a la plantilla.

Durant la pretemporada, els de Lleida van esclafar diversos equips de categories menors (0-3 a l’Artesa de Segre, 0-7 i 13-0 al Cervera) i fins i tot van empatar contra el Castelldefels de Tercera RFEF (1-1). A la Lliga, de moment un únic partit, amb empat a l’últim moment de l’Alcarràs, que va aconseguir esgarrapar un punt contra els de Josep Maria Turull.

Imatge del comentat partit | Foto: Havok Gavà

Evidentment, com és la seva segona temporada, i la passada no van jugar en el mateix grup, no existeixen precedents de partits entre l’Atlètic Lleida i el Gavà.