Amistós: Martorell 0-0 Gavà

Els de Serrano tornen a deixar la porteria a zero en un amistós contra un rival molt intens.

Adri Moreno ha jugat tots els minuts | Foto: Isaac Fandos

No hi ha partit fàcil ni rival petit. Els tòpics, tot i ser-ho, molts cops porten la raó, així com s’ha pogut demostrar avui sobre la gespa del Torrent de Llops, on el Martorell ha impossibilitat que el Gavà s’emportés una victòria després de realitzar un gran treball sense pilota.

La primera part ha estat jugada, essencialment, en terreny gavanenc. Ha sigut així gràcies a la intensa pressió dels homes de casa, que han impossibilitat al Gavà sortir la pilota jugada des de darrere, fet que ha provocat que les accions més incisives dels blaugranes es visquessin al contracop.

El central veneçolà Odilo, que avui ha tornat a ser de la partida, ha salvat el primer de forma providencial tallant una bona centrada d’Isaac al primer pal. A la sortida del córner, Abde ha perdonat en l’oportunitat més clara del Martorell rematant per sobre del travesser una pilota que li havia caigut morta dins de la petita. Com a réplica, Johny ha posat a prova a Olle amb un xut des de 30 metres que ha obligat al porter local a volar per desviar l’esfèric a córner.

Ollé ha tret el xut de Johny | Foto: Isaac Fandos

A la represa el Gavà ha estat superior, especialment amb el pas dels minuts. L’entrada de Quiles i Adri Pérez a la banda esquerra blaugrana li ha donat un nou enfocament a l’equip, que especialment ha viscut les seves accions de major profunditat quan ho ha intentat per aquest costat. A darrere, Albert ha estat atent per aturar un potent xut, però centrat, d’Amador. Per part gavanenca, Joan Vázquez ha tingut la més clara amb un xut amb l’empenye frontal que ha desviat el porter local.

En el tram final de partit, la pressió dels locals ha anat afluixant i el Gavà cada cop ha estat més còmode amb la pilota en els peus, fet que l’ha portat a trepitjar amb assiduïtat la zona de tres quarts rivals, tot i que això no s’ha traduït en cap ocasió destacable.