Acord amb el Gavà Mar

El club blaugrana continua amb la seva política d’expansió i aconsegueix un acord beneficiós per totes les parts amb el CF Gavà Mar

Els presidents de les dues entitats ratificant l’acord | Foto: CF Gavà Mar

El futbol gavanenc s’ha de donar suport entre totes les seves peces. Així ho consideren els presidents Iván Carrillo i Daniel Hens, del CF Gavà i del CF Gavà Mar, fet que els ha portat a rependre les conexions entre tots dos clubs en una nova il·lusionant etapa que s’obra a partir d’avui.

Gràcies a aquest nou acord, els jugadors del CF Gavà Mar, així com les seves famílies, podran tornar a La Bóbila a un mòdic preu per veure el primer equip del CF Gavà, que serà reconegut pel CF Gavà Mar com el primer equip de la nostra ciutat.

Imatge de l’abonament que donarà el CF Gavà Mar | Foto: CF Gavà Mar

D’aquesta manera, el club blaugrana continua intentant apropar el club a la ciutat, fet indispensable per trobar una comunió entre ciutat i club que repercurtirà positivament tant en el vessant social com en l’esportiu. Esperem que La Bóbila torni a gaudir del club, i que el primer equip se senti abrigat per tota la gent de Gavà. Sens dubte, tots junts som més forts: Ànims Gavà, ànims Gavà Mar!